Wie ben ik?

              nuchtere blik – analytisch - slagvaardig

‘Altijd het beste uit jezelf halen’, dat vind ik de meest belangrijke levensles. 

Ik ben opgegroeid in een groot gezin, waarbij mijn ouders mij altijd het vertrouwen hebben gegeven dat alles in mezelf zat. Met veel plezier, want thuis viel er altijd wat te beleven. Omringd door oudere broers en zussen leerde ik al vroeg om op mijn eigen benen te staan. En ik ontdekte dat je dingen gewoon moet doen. Niet stilzitten, maar aanpakken. Dan blijft er tijd over voor andere dingen, en doe waarvan je geniet. Die praktische, nuchtere kijk op het leven heb ik nog steeds. En met die instelling heb ik mezelf opgewerkt. Van monteur tot projectmanager en leidinggevende. En omdat ik geloof dat je nooit moet stoppen met leren, heb ik me tijdens cursussen verdiept in coaching.

Mijn persoonlijke doel is om me nog verder te ontwikkelen, en om bedrijven en mensen te helpen naar zichzelf te kijken. Want alles is aanwezig, het zit in “Jezelf” ‘Ipsum’.