Wat kan ik voor je doen?

Consulting

Dankzij mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven heb ik veel wijsheden opgedaan. Hierdoor herken ik patronen waardoor dingen niet goed gaan in teams, afdelingen of bedrijven. Met een pragmatische aanpak, gestructureerd en eenduidig, gaat het altijd beter. En dat lukt prima met de gereedschappen die al aanwezig zijn. Ik kan helpen om snel meer rendement te halen uit bestaande middelen.

De aanpak wordt aangepast aan het bedrijf maar is universeel. Wat werkt in het bedrijfsleven werkt ook voor een zorginstelling of voor de overheid. Ik zorg dat mensen gestructureerd nadenken over kosten en baten en een stap gaan maken naar een ondernemersgeest, maar daarbij het doel van de organisatie blijven nastreven.

Tijdens mijn consulting-dagen houd ik me bezig met de structuur die mensen gebruiken en hoe deze is afgestemd op elkaar. Samen bekijken we wat géén toegevoegde waarde heeft. Dit halen we eruit, waardoor er tijd overblijft voor het echte werk. Tijdens vergaderingen of besprekingen leer ik teams om gestructureerd tot een gezamenlijk besluit te komen; op korte termijn zodat het onderwerp niet maandenlang op de agenda blijft staan. Want dit kost nog meer tijd en frustratie aan de zijlijn.

Tijdens deze dagen bekijk ik ook of alle potentie binnen een team wel op de juiste wijze wordt benut. Mensen kunnen vaak meer dan ze denken. Een voorbeeld? Mensen zeggen snel dat ze het “te druk” hebben. Het is mijn ervaring dat deze mensen eigenlijk niet goed weten waar ze moeten beginnen. En ze weten niet hoe het anders kan: pragmatisch, eenvoudiger en gemakkelijker. Door de juiste vragen te stellen, leer ik dat je meer kunt doen dan je denkt. Leidinggevenden zouden dan deze medewerkers ook hun vertrouwen moeten geven.

Bij projecten leer ik afdelingen om binnen een week een compleet masterplan op te leveren. Tijdens terugkomdagen bekijk ik of alles goed loopt of dat mensen weer teruggevallen in hun oude patroon.


Contact opnemen

Coaching

Ik breng graag mensen en processen in beweging. Vanuit een positieve instelling: denk in mogelijkheden en oplossingen maar vooral geloof in jezelf.

Bij mij draait het niet om de techniek en de kunstjes van het coachen: ik maak je bewust van jouw eigen kunnen. Samen maken we het positieve los dat al in je zit. Je moet geloven in jezelf en vertrouwen hebben dat het goed komt. Want je hebt al vaker laten zien dat je het kunt. 

Met leidinggevenden ga ik op zoek naar de potentie in hun team. Hoe kun je jouw team op een hoger niveau krijgen? En hoe groei je zelf mee? De antwoorden vind je altijd in jezelf.

Jongeren

Als coach help ik ook graag jonge mensen met levensvragen. Tegenwoordig wordt er veel van jongeren verwacht. Door sociale druk om een fantastisch leven te leven, vinden jongeren het soms lastig om zichzelf te zijn. Druk, stress en presteren worden gezien als normaal. Maar is dit normaal? Functioneer jij dan goed? Weet je wel wie je bent? Kun je jezelf zijn? Jezelf zijn, gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Ik werk vanuit Jongeren Numerologie en NLP. Methodes waarbij je in korte tijd inzicht krijgt in wie jij bent en wat bij jou past. Ook ontdek je waarom het in jouw leven soms niet
lekker loopt. Hierdoor kan ik mensen op weg helpen om weer zichzelf te zijn en
het eigen pad bewandelen. Want alles zit eigenlijk al in jezelf.

Het gaat om jezelf te zijn, “ipsum”.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact met mij op. Dan plannen we samen een sessie in.


Contact opnemen