Mijn loopbaan begon op de werkvloer, als monteur. Maar al snel werd ik gevraagd om me bezig te houden met bijzondere klussen: de verbetering van het machinepark of het bouwen van nieuwe productielijnen.

Zo heb ik me opgewerkt. Door technische veranderingen door te voeren. Ik heb het geluk gehad dat ik bij de meest uiteenlopende bedrijven in de keuken mocht kijken. Van blikjesfabrieken tot hoogovens, van Limburg tot Friesland en soms in het buitenland. De meeste projecten duurden drie tot acht maanden.

Naast de techniek begon ik me gaandeweg de rit steeds meer te interesseren voor organisatorische veranderingen. Bij Siemens was ik verantwoordelijk voor verbetertrajecten die niet alleen om techniek draaiden, maar ook om mensen. Met veel plezier heb ik samen met mijn collega’s teams en afdelingen op een hoger niveau gebracht.

Naast mijn werk heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van coaching. Deze handgrepen kan ik goed toepassen bij de mensen en teams waaraan ik leiding geef.

Inmiddels ben ik klaar voor een verandering van omgeving. Ik zet mijn kennis en kunde bijvoorbeeld graag in voor de zorgsector of de overheid.

Onderhoudsmonteur-dagdienst-Part-Techniek-1080x675 (2)