Wat kan ik voor je doen?Afspraak maken?

Coaching


Ik breng graag mensen en processen in beweging. Vanuit een positieve instelling: denk in mogelijkheden en oplossingen, maar vooral geloof in jezelf.

Bij mij draait het niet om de techniek en de kunstjes van het coachen: ik maak je bewust van jouw eigen kunnen. Samen maken we het positieve los dat al in je zit. Je moet geloven in jezelf en vertrouwen hebben dat het goed komt. Want je hebt al vaker laten zien dat je het kunt. 

Met leidinggevenden ga ik op zoek naar de potentie in hun team. Hoe kun je jouw team op een hoger niveau krijgen? En hoe groei je zelf mee? De antwoorden vind je altijd in jezelf.

Jongeren

Als coach help ik ook graag jonge mensen met levensvragen. Tegenwoordig wordt er veel van jongeren verwacht. Door sociale druk om een fantastisch leven te leven, vinden jongeren het soms lastig om zichzelf te zijn. Druk, stress en presteren worden gezien als normaal. Maar is dit normaal? Functioneer jij dan goed? Weet je wel wie je bent? Kun je jezelf zijn? Jezelf zijn, gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Ik werk vanuit Jongeren Numerologie en NLP. Methodes waarbij je in korte tijd inzicht krijgt in wie jij bent en wat bij jou past. Ook ontdek je waarom het in jouw leven soms niet
lekker loopt. Hierdoor kan ik mensen op weg helpen om weer zichzelf te zijn en
het eigen pad bewandelen. Want alles zit eigenlijk al in jezelf.

Het gaat om jezelf te zijn, “ipsum”.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact met mij op. Dan plannen we samen een sessie in.